Catering Świąteczny
Zupy: |
Zamówienia mailem j.zelik@hotelmlyn.com.pl do 26.03.2024 |
- żurek z białą kiełbasą |
80 zł/900ml |
- barszcz czysty |
36 zł/900ml |
- zupa z podgrzybków z kluseczkami |
70 zł/900ml |
- Karmuszka zupa z wieprzowiną i fasolą |
70 zł/900ml |
- krem z białych warzyw |
47zł/900ml |
- rosół z kluseczkami |
45 zł/900ml |
Dania główne: |
ml. / kg /szt. |
- udo z kaczki pieczone w jabłkach 1 sztuka (150g) |
61 zł |
- wołowina po burgundzku 250g |
37 zł |
- karkówka duszona po myśliwsku 130 g |
37 zł |
- wolno pieczona pręga wołowa 250g |
52 zł |
- zraz ze schabu z ogórkiem i boczkiem 1 sztuka 150g |
35 zł |
- żeberka pieczone z warzywami i ketchupem śliwkowym 250g |
52 zł |
- schab wieprzowy w sosie borowikowym 100g |
48 zł |
- paszteciki z pieczarkami 50g 10 sztuk |
80 zł |
- pierogi z kapustą i grzybami 10 sztuk |
32 zł |
- pierogi ruskie 10 sztuk |
32 zł |
- pierogi z soczewicą i suszonymi pomidorami 10 sztuk |
32 zł |
- pierogi z mięsem 10 sztuk |
32 zł |
Dodatki: |
|
- czerwona kapusta zasmażana 150g |
8 zł |
- buraczki marynowane w miodzie 150g |
8 zł |
- kopytka 150g |
9 zł |
- kluseczki kładzione 150g |
9 zł |
Przekąski na ciepło: |
|
- paluszki z kurczaka w cieście kataiffi 100g |
23 zł |
- pierożki z ciasta filo ze szpinakiem i serem feta 2 sztuki |
19 zł |
Przekąski zimne: g/szt. |
Zamówienia mailem j.zelik@hotelmlyn.com.pl do 26.03.2024 |
- dorsz po grecku 100g |
22 zł |
- łosoś wędzony w omlecie 100g |
32 zł |
- pstrąg w galarecie 100g |
22 zł |
- łosoś w galarecie 100g |
46 zł |
- terrina z kurczaka 100g |
19 zł |
- śledź z sosem tatarskim 100g |
14 zł |
- pasztet z dziczyzny 100g |
36 zł |
- karkówka faszerowana 100g |
26 zł |
- terrina warzywna 100g |
23 zł |
- rolada drobiowa z serem i boczkiem 100g |
35 zł |
- schab z pieczarkami 100g |
25 zł |
- schab ze śliwką 100g |
26 zł |
- jajko faszerowane pieczarkami ½ sztuki |
6 zł |
- sałatka jarzynowa kg |
67 zł |
- sałatka śledziowo-ziemniaczana kg |
82 zł |
Ciasta: |
|
- sernik kg |
95 zł |
- szarlotka kg |
95 zł |